Lakossági
megoldások

Lakossági épületgépészet minden területén vállalunk szerelési, korszerűsítési és komplett épületgépészeti munkákat. Cégünk a tervezéstől a kivitelezésig segít a megfelelő és hatékony megoldások kiválasztásában, melyekre garanciát és megbízható szakszervizt biztosít. Vállaljuk házak, lakások víz-, gáz- és fűtés szerelésének teljes körű kivitelezését és karbantartását. Tapasztalatainkat felhasználva garantáljuk, hogy a ránk bízott munkákat határidőre a Megbízó által elvárt alapossággal és minőségben végezzük el.

Segítünk Önnek a megfelelő rendszerek kiválasztásában, az igénybe vehető pályázati lehetőségekben és teljes dokumentálásban. Várjuk Önt egy személyes tanácsadásra, hogy megvalósítsuk álmai otthonát.

Hűtés- és fűtés rendszerek

Hűtés- és fűtésrendszerek tervezése, kivitelezése és beüzemelése teljeskörű tanácsadással és garanciával. Elavult rendszerek felmérése, felújítás és tisztítása speciális eszközökkel.

Ajánlatot kérek

Vízvezeték és csatorna hálózatok

Vízvezeték és csatornahálózatok (szenny- és csapadékvíz) teljeskörő felmérése, tervezése, kivitelezése és javítása.

Ajánlatot kérek

Légtechnika

Légtechnika A- Z -ig : legmodernebb szellőző, elszívó berendezések kiépítése, egyedi felmérés alapján a lehető leghatékonyabb hatás érdekében. Tegye környezetét egészségesebbé a tiszta és friss levegőnek köszönhetően.

Ajánlatot kérek

Vízkezelő rendszerek

Vízkezelő rendszerek kiépítése és bekötése, melynek köszönhetően jelentősen növelheti háztartási eszközei élettartamát és könnyen elérhetővá válhat a tiszta ivóvíz ingatlanában.

Ajánlatot kérek

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot új rendszer kiépítésére, korszerűsítésre vagy akár karbantartásra

Kapcsolat

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje személyre szabott ajánlatunk Kollégáinktól közvetlenül.

Tovább